Butterfly Staxx

Introduktion

Kliv in i en magisk värld med fjärilar, vackra färgglada blommor och självlysande kokonger som man bara kan drömma om. Du möts av häftiga 3D-effekter och en färgexplosion som kan pigga upp vem som helst en tråkig dag. Det finns en rad olika bonusspel att ta del utav på Butterfly Stax Slot, allt från Re-Spins, Butterfly Spins till Wilds. Dessa funktioner är förutom spännande också mycket vinstgivande så ta del av denna magiska värld och dess magiska vinster, det kommer att bli ett stort spelnöje du tidigare aldrig upplevt.

Vinstlinjer och insatser

På Bytterfly Stax spelet finner du fem hjul med fyra rader. Den extra raden som finns gör det möjligt att lägga till fler vinstlinjer än vad som annars inte är standard så det innebär hela 40 stycken fasta vinstlinjer. Bara för att det finns 40 vinstlinjer behöver du inte satsa 40 krediter utan spelet har istället angett insatsen till 20 stycken krediter.

Du justerar lätt insatsen genom att vrida på myntvärdet eller insatsnivån. Spelets myntvärde från 10 öre upp till 20 kronor. Det finns tio stycken insatsnivåer så det innebär att spelets spann är på från 2 till 4000 kronor vilket är ett stort belopp per spelomgång som inte är så vanligt bland slots. Precis som med alla andra spelslot gäller det även på detta spel att ju större insats du lägger ju större chans till stor vinst genererar det dig.

Tema och design

På Butterfly Stax vimlar det av gula fjärilar och vackra blommor i form av orkidéer, azaleor och andra färgglada blommor. När du spelar på Buttefly Stax får du en lugn och harmonisk spelkänsla just för dess lugna och harmoniska tema. Förutom gnistrande fjärilar och vackra blommor finner du pokersymboler som A till J. Dessa symboler är dock inte värda så mycket. Ett exempel som när du får en kombination med fem stycken A-symboler kommer generera dig 20 mynt i vinst vilket inte är så mycket. Men de symboler som visar sig som färgglada blommor ger högre vinst än bokstavs-symbolerna. Fjärils-symbolerna är såklart de som ger högst vinst.

Anledningen till symbolernas låga myntvärde är att på Butterfly Stax-funktionen är det inte svårt att träffa många av kombinationer med fjärilar som ger dig mer i vinst. Ljudmässigt är det precis som du ser det, helt magiskt. Ljudet passar sig helt utmärkt med temat och därför ger det spelet många plus i kanten. Det är som nämnt innan ett mycket färgsprakande spelslot som kommer ta dig till drömmarnas värld både med grafiken och ekonomin. Utöver det är hela spelet mycket användarvänligt och inga konstiga eller svårhittade funktioner utan allt är synligt och tydligt utplacerade.

Föredrar du hellre att spela i mobilen eller surfplattan är detta fullt möjligt att göra med Butterfly Stax spelet. Det spelar absolut ingen roll om du använder dig utav en iPhone eller en Android, det fungerar alldeles utmärkt oavsett vad du använder dig utav. Du får samma kvalitét och spelkänsla oavsett vad du väljer att spela på för enhet.

Bonusfunktioner

Wildsymbolen i detta spel är en färgglad blomma och innebär att när den dyker upp kommer den att ersätta andra symboler, dock inte scattersymboler. Den så kallade Staxx-funktionen innebär att du ska få en full stapel av fjärilar på ett hjul för att aktivera en omgång med omsnurr. Så länge det dyker upp fjärilar är funktionen aktiverad. Slutar det komma fjärilar avslutas funktionen och dina vinster kommer att räknas ihop. Har du turen på din sida att få en full skärm med fjärilar vilket innebär att du fåt spelets högsta vinst.

Scattersymbolen visar sig som lila blommor. Dessa ska du hålla utkik efter eftersom “Butterfly Spins”- funktionen kan aktiveras då. Denna funktion är en freespin-runda som går under namnet “Cocoon” som då kommer att vara aktiverad. Tre scattersymboler ger dig fem freespins. Fyra scatter ger dig sex freespins och fem stycken scatter ger sju freespins. Under Cocoon-funktionen kommer alla de vanliga symbolerna att vara ersatta med gröna kokongsymboler som antingen är vilandes eller öppna. De kokonger som öppnas kommer att förvandlas till gula fjärilar.

Fördelar med Butterfly Stax

  • Bra återbetalningsprocent till spelare
  • Lugn och harmonisk design som är snygg och stilren med ett välpassande ljud till temat
  • Spela Butterfly Stax i mobilen eller på surfplattan
  • Bonusfunktioner som kan göra dig till en miljonär

Nackdelar med Butterfly Stax

  • En progressiv jackpott saknas

Sammanfattning

Ett riktigt färgglatt spelslot som för dig till en magisk värld fylld av fjärilar och vackra härliga blommor. Det är ett spel som både spelmässigt och visuellt ger dig den ultimata spelupplevelsen. Butterfly Stax är förutom den rent magiska tema även mycket vinstgivande tack vare dess 40 vinstlinjer och bonusfunktioner som erbjuds. Har du turen att få symbolerna Wilds, Re-Spins eller Butterfly Spins kommer det att generera dig en mängd magiska vinster. Det är fullt möjligt att spela Butterfly Stax på vilken enhet du än väljer. Du kan när du vill spela via mobilen eller surfplattan med samma goda kvalitét som på datorn var och när du vill.

Privacy Policy