Devils Delight

Introduktion

Devils Delight är ett spelslot du sent kommer att glömma av all dess funktioner spelet erbjuder. Förutom att det är ett mycket roligt och spännings-givande spel så innebär det att du ska samla på dig själar för att fylla på din själsmätare. När den är fylld kommer du vidare till roligare rundor med bonusar och freespins som kan föra dig vidare till riktigt stora vinster. Devils Delight har en jackpott på hela 850 000 kronor som du inte vill missa chansen till. Så välkommen till djävulens värld och börja spinna loss till ett rikare liv.

Vinstlinjer och insatser

På spelautomaten Devils Delight finner du 3 rader med 5 hjul samt 20 vinstlinjer att ta del utav med insatser som sträcker sig ifrån €0,01 upp till €100 per vinstlinje. Du har också specialfunktioner att roa dig med, totalt 13 stycken. De specialsymboler du kommer att få bekanta dig med är djävulen själv, klädd i kostym rökandes en tjock cigarr. Det är även denna symbol du vill se mest utav eftersom den fungerar som en Wild. En Wild-symbol innebär att när den dyker upp på spelplanen så ersätter den andra symboler som kommer att öka dina chanser till vinst. Pentagram-symbolen står för scatter och lieman-symbolen innebär bonus. Allt som liknar djävulska- och helvetiska symboler är de mest vinstgivande och de symboler som visar sig som gravstenar ger dig mindre vinst. Spelar du med Devils Delight maximala spelinsats på €100 per spel spelsnurr du gör kommer du få stor chans till att vinna en stor vinst som du kommer göra ett gläjdetjut utav.

Tema och design

Temat i Devils Delight har en mycket lekfull animerad design fyllt av djävulska karaktärer och symboler där den röda färgen dominerar hela spelet. Det låter kanske inte så roligt att ens närma sig djävulen på något sätt men detta spel lockar ändå för dess mängder av bonusfunktioner och höga vinster. Bakgrundsmusiken i spelet giver dig en mystisk känsla av ett hummande ljud som du enbart kan tänka dig i den undre delens heta halva.

Det är överlag ett mycket välgjort spel med ett lekfullt tema i animerad stil som gör det tilltalande och samtidigt att det är vinstgivande. Förutom det är det mycket användarvänligt med innebörden av att alla knappar och funktioner är tydligt och synligt utplacerade så att du lätt kan navigera dig smidigt utan en massa letande och krångligheter som annars kan finnas på spelslots.

Bonusfunktioner

Du som spelare på Devils Delight kommer att få ta del av en mängd bonusar. Samla på dig free spins genom att få ihop tre pentagram eller mer. När dessa pentagram-symboler är samlade har du nu möjligheten att välja ett utav dessa och få veta just hur många free spins du har blivit tilldelad. Givetvis är det inte bara mynt du kan vinna på dessa free spins-rundorna. Du kan även med två eller fler pentagram-symboler få ytterligare en free spins-runda.

Det finns två sorters bonusspel. Det ena heter Soul Reaper och går helt enkelt ut på att du ska få ihop så många själar så att själsmätaren (soul-o-meter) fylls till max. Detta gör du med att få symbolen med liemannen på tredje, fjärde och det femte hjulet i ett och samma snurr. Du ska sedan para ihop rätt själ med rätt dödssynd. När själsmätaren är maxad så har du nått 15 själar och du kommer nu att skickas vidare till nästa bonusspel som heter Sin spin.

På Sin spin-rundan kommer du se att de vanliga symbolerna du tidigare sätt har ersatts av vinstsymboler som kommer att ge dig mer vinstvärde än vad de andra har gjort. Har du kommit till denna rundan kommer du att belönas med 10 Sin spins varav det kan generera dig riktigt fina myntvinster. Det är bra att komma ihåg att basera ditt myntvärde på hur mycket du vill satsa på snurren. Ju mer du lägger in i insats ju mer kommer det att generera dig i vinst.

Fördelar med Devils Delight

  • Låg spelinsats från endast €0,01
  • Många roliga bonusspel
  • Stor jackpott
  • Härligt animerat tema med ett behagligt bakgrundsljud

Nackdelar med Devils Delight

  • Finns ingen renodlad mobilversion

Sammanfattning

På Devils Delight spelslot finner du ett spännande och roligt spel med ett lite annorlunda tema. Du får chansen till många olika bonusspel som kan ta dig till den stora jackpotten spelmaskinen erbjuder. Det finns två bonusspel att ta del utav. Soul Reaper går ut på att du ska samla på dig själar för att fylla upp själsmätaren. När den är fylld kommer du vidare till nästa bonusspel Sin spin. På Sin spin-rundan får du chansen till att vinna större summor. Den låga spelinsatsen på endast €0,01 gör det möjligt för alla slags spelare att ta del av Devils Delight. Över lag är spelet snyggt animerat och mycket lätt att navigera sig på.

Privacy Policy