Hall of Gods

Introduktion

Möt de nordiska gudarna som Thor och hans hammare, asaguden Oden och gudinnan Idun i denna actionfyllda spelmaskin. Det är bara några nämnda symboler som du kommer att stöta på. I övrigt kommer du få möta skatter, wildsymboler, bonus- och free spin-symboler. Förutom en resa tillbaka till den den forntida mäktiga tiden så erbjuds du även progressiv Mega jackpott med saftiga summor på Hall of Gods men även Midi- och Mini jackpott som ger dig chansen till ett rikare liv.

Vinstlinjer och insatser

Hall of Gods innehåller 5 hjul med 3 rader, 20 vinstlinjer och totalt 5 olika insatsnivåer. Du ändrar enkelt myntvärdet som börjar från €0,01 till €0,50 vilket gör att denna spelautomat kan spelas av alla, vare sig du vill satsa lågt eller stort. Insatsen per spelomgång sträcker sig ifrån €0,20 till €50 vilket också är en anledning till att denna spelautomat passar sig för alla slags spelare.

På Hall of Gods spelet finns det flera specialfunktioner som wild- och scattersymboler samt ett bonusspel som ger dig chansen till att bli mångmiljonär. Wildsymbolen har en form av en midgårdsorm och dessutom är den expanderande vilket innebär att den kommer att täcka hela det hjul som den landat på som i sin tur innebär att det ökar dina chanser till vinst.

Scattersymbolerna i detta spel har en form av två korpar. Tre stycken av dessa symboler kommer att ge dig vinst oavsett vart på spelbanan de hamnat. Det kommer också att aktiveras en omgång med free spins varav alla vinster kommer att gångras med 3. Du kan som mest vinna 20 free spins men har chansen att vinna fler free spins under spelets gång om du får minst 3 scattersymboler.

Tema och design

Temat är mycket snyggt sammansatt med symboler som Thor med hammare, Odin, Idun, Freia och Loki. Det finns förutom de nämnda gudarna andra detaljer som tillhör gudarna exempelvis Iduns äpple och Thors hammare. Själva bakgrunden består av ett vikingaskepp och överst på spelet presenteras de tre jackpottarna varav Mega jackpotten börjar på en miljon euro vilket innebär att du kommer att bli mångmiljonär om du vinner den jackpotten.

Det finns ingen direkt bakgrundsmusik men däremot finns det ett behagligt bakgrundsljud som ska efterlikna vikingaskeppet i full fart med stark vind som piskar i segeln. Kommer du dock till bonusspelet blir det lite en helt annan spänning. Musiken föreställer vikingar som springer ut i krig vilket passar väl med spänningen i bonusspelet eftersom det är här du kan vinna något av jackpottarna. Överlag är spelet enkelt utformat och lätt att navigera sig på så grafiskt sätt upplevs spelet som helt okej.

Bonusfunktioner

Hall of Gods är ett spelslot med de klassiska funktionerna som wild, free spins samt bonusspel. Wildsymbolen visar sig som Midgårdsormen och denna symbol kommer att ersätta alla andra symboler, dock ej scatter- och bonussymboler. Hamnar wildsymbolen på något av hjulen 2, 3 eller 4 kommer symbolen att expandera och på så sätt täcka hela hjulet vilket ger dig en stor chans till vinst.

Scattersymbolen känner du igen som Odens korpar och deras funktion är att aktivera bonusomgången med free spins. Får du tre scattersymboler oavsett vart på hjulen så kommer du att tilldelas 10 free spins. Får du fyra symboler blir din belöning 15 free spins och till sist fem symboler så blir du tilldelad 20 free spins. Alla vinster du får ger dig det tredubbla i utdelning samt att du även kan få mer free spins under bonusspelets gång.

Bonussymbolen är Tors hammare och det är den du vill se mest utav. Det på grund av att det är den som leder till jackpott. Tre stycken sådana symboler kommer att aktivera bonusspelet som innebär att du får slå med Tors hammare på 15 stycken sköldar. Bakom sköldarna döljer det sig antingen myntvinst eller en symbol för något av de tre jackpottarna. Myntvinst eller symbolen för jackpott ska visa sig tre gånger för att du ska få vinst. Mycket hänger också på hur mycket du lagt i insats. Ju större insats ju större chans till jackpottvinst.

Fördelar med Hall of Gods

  • Tre progressiva jackpottar
  • Snyggt animerat vikingatema
  • Många specialfunktioner
  • Låg spelinsats på endast €0,02

Nackdelar med Hall of Gods

  • Något låg återbetalningsprocent

Sammanfattning

Hall of Gods är ett mycket populärt videoslot just för dess tre progressiva jackpottar, specialfunktioner och låga insats. Spelet tar dig tillbaka till vikingatiden där självaste Thor, Oden och Idun kommer att närvara. Förutom dessa nordiska gudar innehåller spelet andra detaljer som Thors hammare, Odens korpar och Iduns äpple. Bonusfunktionen innhåller ett par symboler som är bra att hålla koll på. Wild- och scattersymbolerna är värdefulla för dig som spelare då de på olika sätt ger dig en stor chans till myntvinst eller jackpott som kan göra dig till en lycklig mångmiljonär. På Hall of Gods kan alla spela eftersom spelinsatsen endast är på €0,02 vilket är ännu en anledning till spelets populäritet.

Privacy Policy