Divine Fortune

Introduktion

Divine Fortune är ett unikt videoslot med ett tema från antikens Grekland där du möter varelser som Pegasus, Phoenix och Medusa för att nämna några. Förutom det underbara välgjorda temat i spelet finner du även en progressiv jackpott där du kan vinna riktigt stora summor pengar om turen din faller in. Det är ett mycket vinstgivande spel du bara måste testa.

Vinstlinjer och insatser

På Divine Fortune spelslot finns det 3 rader med 5 hjul samt 20 stycken vinstlinjer och 4 bonusfunktioner. Det finns även en del andra symboler att hålla koll på som exempelvis bokstäverna A, K, Q samt J. Förutom dessa bokstäverna kommer du få se Medusa (kvinnan med orm-hår), den vita hästen med vingar Pegasus, Lejonet Nemean och människo-tjuren Minotauros som framkommer på den antikens Grekland.Wildsymbolen i detta spel kommer att vara hästen Pegasus. En wildsymbol kommer att ersätta andra symboler när den dyker upp på spelbanan vilket kommer att öka dina chanser till vinst. En wildsymbol kommer dock inte att ersätta freespins samt bonussymbolen. Lägsta insatsen du kan göra på Divine Fortune spelslot är 2 kronor till högsta insats på 1000 kronor. I detta fall kommer din chans till Mega-jackpotten att öka ju mer pengar du lägger i insats.

Tema och design

Divine Fortune´s tema är Greklands mytologi med mystiska varelser i 3D-animation. De mystiska varelserna är den vackra bevingade hästen Pegasus som också fungerar som en wildsymbol. Medusa är kvinnan med ormar som hår och Minotauren- hälften tjur och hälften människa. Utöver det finner du de klassiska bokstäverna A, K, Q och J på spelbanan.

Det är ett lätt spelslot att navigera sig på då alla funktioner är tydligt utplacerade. Visuellt är det ett snyggt spelslot med en något mörk samt episk känsla i hög HD- kvalitet. Du kan även med samma goda kvalitet spela i mobilen eller surfplattan.

Bonusfunktioner

Sammanlagt innehåller Divine Fortune slot fyra olika bonusfunktioner vilket genast gör spelet extra intressant. Fallande Wild Re-spin är den första bonusfunktion som sätts igång när en wildsymbol poppar upp på hjulen. Wildsymbolen kommer att falla ner ett steg och lägger sig på en rad under som du nu kommer att bli belönad med re-spins. Den här bonusfunktionen kommer att vara tillgänglig i grundspelet och även i free spins-läget. Får du en wildsymbol som ger dig vinst på någon av vinstlinjerna kommer denna att sprida ut sig över hela hjulet som för dig innebär att chanserna till vinst ökar rejält i ditt nästa spin. Har du en wildsymbol och får tre eller fler free spins-symboler kommer Falling Wild Re-spins att aktiveras och kan spelas tills alla är borta från spelbanan.

Tre eller fler free spins-symboler gör att free spins-läget startas igång. Får du 3 symboler på skärmen får du 5 free spins, 4 symboler och du får 8 free spins och till sist 5 symboler – 12 free spins. När du befinner dig i free spin-läget som nämnt tidigare ska du hålla utkik efter wildsymbolen som kan ge dig goda vinster.

I Divine Fortune finns det även en jackpotbonus-funktion som aktiveras om du samlat ihop 3 eller fler bonussymboler (guldmynt) i självaste grundspelet. Bonussymbolerna kommer att dyka upp lite då och då på spelet. Varje bonussymbol ger dig vinst på allt ifrån 10 och 200 gånger den insats du lagt. Ju mer guldmynt du samlar på dig i bonusspelet ju större chans får du till att vinna någon av de tre progressiva jackpottarna. Fyller du en rad med guldmynt får du Minor jackpot som är 20 gånger din insats. Två rader – Major jackpot innebär 100 gånger din insats och tre rader med guldmynt och du vinner Mega jackpot.

Som du kanske har märkt finns det en del bonusfunktioner att gå igenom vilket ger en härlig spelupplevelse. Ta dig igenom en bonusfunktion som kommer att aktivera en annan bonusfunktion och så vidare. Kommer du till jackpotbonus-funktionen kommer spänningen att vara på topp. Divine Fortune är med detta sagt ett mycket populärt spel bland alla slags spelare, småspelare som storspelare.

Fördelar med Divine Fortune

  • Progressiv jackpot
  • Hygglig återbetalningsprocent
  • Snyggt animerat tema i grekisk mytologi med hög HD-kvalitet
  • Spela i mobilen eller surfplattan

Nackdelar med Divine Fortune

  • Svårt att sluta spela när man väl börjat.

Sammanfattning

Divine Fortune är ett minst sagt imponerande och välgjort spelslot med ett tema i grekisk mytologi. Utöver dess snygga tema med bevingade hästen Pegasus, guldmynt och andra symboler är det bonusfunktioner som är det mest intressanta. Bonusfunktionerna börjar från den ena som sedan triggar igång nästa och så vidare – samla på dig tre bonussymboler (guldmynt) aktiveras Jackpotbonus-funktionen, det är nu det börjar bli spännande med chans till vinst av stora summor pengar. Med samma goda kvalitet kan du med stor fördel spela i mobilen eller surfplattan om du hellre föredrar det. Vill du testa hur Divine Fortune fungerar finns det att spela gratis i ett demoläge – du spelar med låtsaspengar och riskerar inte förlust. Detta spelslot kan varmt rekommenderas till spelare som älskar progressiva jackpottar och vill kunna spela i mobilen vart och när du vill.

Privacy Policy